Online eloadas
indulnak:

 - - > 2020 Február 8-án (szombat - 
rugalmas időbeosztással - intenzív -
1 féléves)

- - > 2020 Február 8-án (szombat -  
rugalmas időbeosztással
 
- normál - 1 éves)

Az online előadásokkal kapcsolatban felmerülő szakmai kérdéseket
kerdes eseten
egy űrlapon keresztül lehet feltenni
(korlátlan mennyiségben)
és rövid időn belül válaszolunk.
--------------------

Elo online eloadas
 
indul:

- - > 2020 Február 8-án (minden második szombaton 14 -16ó - normál - 1 éves)
 --------------------


A személyes kezdő karma asztrológia tanfolyam
időtartama: 
2 szemeszter
Budapesten
(A Nyugati pályaudvar mellett)
Időpont:
Két hetente
keddenként
Indul: 
2020 Február 4-én (17.30-19.30) 
--------------------
A haladó karma asztrológia tanfolyam
időtartalma:
2 szemeszter 
Budapesten
(A Nyugati pályaudvar mellett)
Időpont:
Két hetente 
Péntekenként
17.30- 19.30h
indul:
2020 Február 7-én,

 
A normál  
Élő-online haladó tanfolyam
Két hetente 
Szombatonként
Indul:
2020 Február 8-án
-------------------- 
Csoportlétszám: 
8-15 fő
Havi tandíj:
Normál tanfolyam:
11.500 Ft/hó
Ha 3 hónapot fizet egybe előre,
akkor kedvezményes csak 30.000 Ft / 3 hó
(1. félév: 50.000 Ft,
lehet részletfizetéssel)
Intenzív tanfolyam:
23.000 Ft/hó
Ha 2 hónapot fizet egybe előre, 
akkor kedvezményes csak 40.000 Ft / 2 hó
(1. félév: 100.000 Ft, lehet havonta fizetni)
 Információ, jelentkezés:
Az oldal alján levő
űrlapon keresztül
vagy emailben:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

terrestrial chart

A karma asztrológiai tanfolyam elvégzése után lehetőség van felkerülni a honlapra mint nálunk végzett praktizáló asztrológus. A megjelenés és az elérhetőségek feltüntetése segíti a vendégkör kialakítását.

 

expert system
A végzés után lehetőség van egy év továbbképzésre, mely során elmélyítheti megszerzett tudását, megismerkedhet a karmikus olvasatok speciális eseteivel, saját vendégkörből hozott nehezebb eseteknél mentorálást nyújtunk mentori órainkon.

 

Asztrológia tanár

   Üdvözlöm!
Angyal Mónika kicsi

Tanítással és asztrológiai tanácsadással
foglalkozom 1995 óta, szívesen vállalom
karma asztrológia iránt érdeklődő
tanítványok oktatását.
 
 
A karma asztrológia alapjainak elsajátítása azok számára is érdekes és hasznos lehet, akik nem szeretnének asztrológusok lenni.
 
Nagy segítséget nyújthat saját horoszkópunk mélyebb megértése, mely támogatja belső fejlődésünket.
(bővebb információ rólam: - itt - )

Jelentkezés

  

Dr Nagy Etelka Karma Asztrologus

Dr. Nagy Etelka - Karma Asztrológus, Természetgyógyász-Reflexológus, Tarot- kártyavetés, 
Mikrobiológus Ph.D.
 
"Az intenziv online karma asztrológiai tanfolyamon vettem részt. Interneten kutakodva akadtam rá a weboldalra, az ott leírtak felkeltették az érdeklődésemet. Szimpatikusnak tűnt a módszer, és Mónika személye is. A kurzusok nagyon érdekesek voltak, mindig lelkesen vártam az órákat. Mónika hihetetlen nagy tudással rendelkezik, mindehhez társul egy jó oktatói képesség, a legnehezebb témaköröket (pl.: fényszögek) is érthetően el tudta magyarázni. Személyisége nagyon megnyerő, és óriási tudása ellenére nagyon alázatos, és szerény. Minden olyan érdeklődőnek ajánlom a tanfolyamot aki lelkesedik a téma iránt, és kötetlenül, de íntenzíven szeretne haladni. 
Lelkesedésem töretlen, így nem volt kérdés, hogy folytatom Mónikával a mentori tanfolyamat is." 
 
Toth Brigitta 3 Karma AsztrologusTóth Brigitta - Karma Asztrológus, Tarot kártyavető, Numerológus, Logisztikus
"Mónika kedvessége, csilingelő hangja, visszafogott humora és rugalmas gondolkodása már az első órák után meggyőzött arról, hogy a megfelelő tanítómestert találtam meg asztrológiai tudásom megalapozására. A csillagászati ismeretektől kezdve, a bonyolult fényszögképeken és személyes tapasztalatokon át az önállóan végzett horoszkóp elemzésekig mindent megkaptam az óráin. A fényképekkel, kedves rajzokkal illusztrált tananyagok és az adott modul végén elvégezhető ellenőrző tesztek rengeteget segítettek a tanulásban és aktuális tudásom visszaigazolásában. Szerettem, hogy Mónika sosem volt énközpontú, hanem igazi spirituális tanító módjára mindvégig nyitott volt tanítványai véleményére és egyedi megoldásaira. A vizsgafeladat különösen a szívemhez nőtt, ugyanis “száraz” teszt helyett életszerű, valódi tudást mérő feladatot kaptunk: egy-egy fiktív személy elemzését különböző szempontok alapján. Ezután a mentori tanfolyamon tucatnyi ismert ember izgalmas életútját elemeztük ki együtt, ami hatalmas segítség volt a tapasztalatszerzésben. Ajánlom szeretettel Mónika tanfolyamát mindazoknak, akik tanítványközpontú, gyakorlatorientált és szórakoztató képzésen szeretnének elindulni a karma asztrológusi pályán." 
 
Madai Andrea Mádai Andrea - Karma Asztrológus, Természetgyógyász, Gyógymasszőr, Pedagógus
"Angyal Mónika Karma Asztrológia tanfolyamát végeztem, illetve a mentori képzést. Sok éves keresgélés után találtam rá Mónikára, akinek személyisége, tudása és segítőkészsége teljesen lenyűgözött. Több tanárnál is próbáltam megtanulni az asztrológia rejtelmeit, de számomra Mónika adta meg azt a fajta tudást, amit mindig is kerestem. Nagyon élvezetesek az órái, kedves, empatikus a személyisége, és végtelenül precíz a szaktudása. Nem is tudom eléggé megköszönni neki, hogy nála tanulhatok!" 
 
 
Nedo Rita kis kepNédó Rita - Karma Asztrológus, Intuitív- Feng shui Terapeuta
"Az online karma asztrológia tanfolyamon vettem részt. Interneten találtam rá Mónika web oldalára, szűzként nagyon tetszett weboldalának részletes és nagyon profi szerkezet felépítése, nagyon igényes és jól átlátható, széles körű információval, tartalommal találtam szembe magam, így nem kellett külön telefonálgatnom a tanfolyammal kapcsolatban és bombáznom őt a kérdéseimmel. Ilyenkor két hetente felkerül egy panelre az előadás és Mónika mindig hagyott időt bőven a lehallgatásokra. Nagyon tartalmasak a videó anyagok, ez volt az első online tanfolyamom és csak pozitívak a megélt élményeim, ha nem értek valamit, van lehetőség konzultálni vele és nagyon segítőkész mindenben. Tudását, bölcsességét, intelligenciáját beépíti a tananyagba és megosztja velünk, köszönöm ezúton is! Mónika személyisége, lelkének tisztasága példa értékű a Föld nevű bolygón! Nagyon megszeretem, pedig nem találkoztam vele személyesen.Hangja kedves, szívesen hallgatod őt több órán keresztül. Szerény, alázatos, lámpást tart az emberiségnek. Az én fejlődésemhez nagyban hozzá járult az elmúlt két év, amióta őt ismerem. Személy szerint nagyon sokat köszönhetek neki. Bár nagyon nehéz számomra a tanulás, de nem volt kérdés, hogy megyek tovább a mentor programjára." 
 
Scheck Szilvi kis kepScheck Szilvia - Karma Asztrológus, Természetgyógyász - Kineziológus - Fülakupunktúrás Addiktológus - Akupresszőr
"Régóta érdekelt az asztrológia és szerettem volna még bővíteni a tudásomat és így találtam a Karma Asztrológiára, 2 éves online tanfolyamot végeztem. Hálás vagyok, hogy tanulhattam Mónikánál mert nagyon nagy tudású és jól összeállítottan építi fel az tananyagot, könnyen érthetőek még a nehezebb (pl:fényszög) részek is! A mentori tanfolyam elvégzésével, a sok gyakorlás segített abban, hogy széles körben alkalmazom a tanultakat és pozitív visszajelzések kap a Karma Asztrológia. Ajánlom mindenkinek akit érdekel az asztrológia kibővített világa és szeretné még jobban megismerni önmagát és az életfeladatát."  
 
"Azon túl, hogy mérhetetlen lexikális tudással rendelkező személy adja át a tudását, óriási tapasztalat és szakmai tudás van a háttérben. Ezen felül ami igazán ritka társulás, mindezek mellé a türelem és kedvesség minden alkalomkor jelen volt. Soha nem féltem kérdezni, és talán pont ez adta meg azt az alapot és hátteret amire az ember jószívvel bármikor támaszkodhat. Minden órán előkerült olyan érdekesség, amit nagy kár lett volna kihagyni. Örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra, mert nagyszerű kapcsolatok és barátságok alakultak ki."
 
"Mónikát először Karma Asztrológia elemzés miatt kerestem fel. Elsőre lenyűgözött kedvességével, szakmai tudásával, lényeglátásával. Tradicionális asztrológiát ekkor már harmadik éve tanultam iskolai keretek között. A konzultációt követően döntöttem úgy, hogy a Karma Asztrológia területével is szeretnék megismerkedni. Azóta az intenzív asztrológia tanfolyamot és a mentori tanfolyamot is elvégeztem. Mónika óráin repül az idő. Véget ér az óra és azt mondod, de kár… és alig várod a következő tanórát. Mónika kimagasló szakmai tudással építi fel asztrológiai óráit. Jegyzetei, videói, prezentációi folyamatosan lekötik a figyelmet. Egy-egy vidám ábra, kép vizuálisan is segíti és rögzíti egy nehezebb asztrológiai téma megértését. Mónika módszertani felkészültségét, gyakorlatát és türelmét bizonyítja, hogy nem csak az asztrológia alapjait már jól ismerő, hanem a téma iránt érdeklődőkkel is hamar képes megszerettetni, megértetni az asztrológiát és kulcsot ad önmagunk mélyebb megismeréséhez."
 
"Nekem nagyon tetszett az online oktatás! Saját tempóban tudtam haladni, annyiszor hallgattam le ahányszor akartam! Nagyon jól felépített, és sok olyan tananyag volt benne, amit máshol nem, vagy csak nagyon nehezen lehet megtalálni! A kérdésekre pár napon belül választ kaptam! Sok gyakorlat volt, ami segítette a még jobb megértést! Sokat tanultam belőle a saját képletemből is! Én csak ajánlani tudom mindenkinek akit érdekel a karma asztrológia!"
 
"Egészen korai éveim óta érdekelt az asztrológia, és amikor Mónikát személyesen megismertem egy konzultáción (melynek során olyan kardinális kérdések merültek fel, mint pl. a munka, életcél, kreativitás, egészség), rögtön éreztem, hogy ez egy hosszabbtávú kapcsolat kezdete. A találkozás alkalmával hamar nyilvánvalóvá vált, hogy - az online tanulási lehetőségnek köszönhetően - kikerülni sem tudom, hogy ne foglalkozzak az asztrológiával. Bokros teendőim - munka, család, vállalkozás - mellett vágtam bele, de nem bántam meg. Sőt! Mondhatom, életem egyik legjobb döntése volt, hogy a 7 év autodidakta tanulás után végre valaki megfogta a kezem, és vezetett. Mónikát választva tanítómnak, olyan tudás birtokába jutottam, ami egyre mélyebbre szippantott, megtapasztalva azt, hogy mennyi minden vár még feltárásra. Ezen az úton haladok azóta is vele, és általa, és imádom minden percét. Az anyagok átláthatóak, összeszedettek, logikusan egymásra épülők, a tanmenet következetes és precíz. A tanultakat pedig napi szinten alkalmazom a munkámban, és a magánéletben egyaránt."

 
 

Előjelentkezés / Információ / Jelentkezés asztrológia tanfolyamra

Űrlap küldés: