Az egyéni horoszkóp: önismereti fejlődés, és karmikus feladatokkal való megismerkedés

 
Az egyéni horoszkóp egy személy születési adataiból felállítható horoszkóp képlet. Megmutatja az egyénre jellemző tulajdonságokat, életfeladatát, életcélját, bepillantást enged a karmikus múlt részleteibe, a múltból hozott tudás, készségek, karmikus sebek, felvállalt feladatok olvashatók le belőle.
Alaposabb elemzésnél a karma asztrológus foglalkozik az állócsillagok és a kisebb bolygók
(Lilith, Vesta, Juno…) jelentésével, fényszögeivel és értelmezési lehetőségeikkel.
 
Lélek tervrajza
 
A horoszkóp ugyanis nem más mint a lélek tervrajza, mely mindig egyéni és egyedi. 
Nem menekülhetünk valódi önvalónk elől, ha helytelenül navigálunk, a sorsunk az,
ami elválaszt bennünket attól, ami visszatart, hogy a szívünk felébredjen.
 
A horoszkóp felállításához kérjük gondosan töltse ki az alábbi linken található részletes űrlapot, mert minden dátumnak/ sorsfordulónak jelentősége van.
 
egyéni horoszkóp
 
 
 
Nem készítünk írásos egyéni horoszkópot, mivel ahhoz, hogy valóban személyre szabott legyen, elengedhetetlen a személyes találkozás az asztrológussal. A konzultáció során ugyanis mind az asztrológus, mind az ügyfél fel tudja tenni a közben felmerülő kérdéseit, amelyre rögtön megkaphatja a választ. Így a több megoldási lehetőség közül az ügyfél számára legoptimálisabbat tudják megtalálni, hiszen az asztrológusnak nem az a dolga, hogy saját elképzelését erőltesse az útkeresőre, hanem, hogy alkalmazkodva a hozzáforduló világához, a sok lehetőség közül a legmegfelelőbb megoldáshoz jusson el.