Karmikus párkapcsolat
 
Karmikus kapcsolat
 
Egy karmikus párkapcsolat során mindkét fél érez valami különleges és megmagyarázhatatlan vonzást. Azon veszik észre magukat, hogy noha még csak most találkoztak először, mégis olyan, mintha már ezer éve ismernék egymást. Gondolataik hasonlóak, érzelmeik összecsengenek és nem is tudják sokszor megmagyarázni, miért tetszik annyira a másik. 
A karmikus kapcsolatot ki lehet olvasni a kettejük születési képletéből. Ugyanis a két horoszkóp összevetésében megjelennek a karmikus kapcsolatot jelző fényszögek, melyek sok esetben arra is utalnak, hogy a két személy hol, mely időszakban és milyen minőségben találkozott egymással. 
 
Két ember találkozása természetes. Hogy aztán ebből kapcsolat kerekedik, és rövidebb vagy hosszabb ideig tart, az már sok, mellékesnek tűnő tényezőn múlik. Annál inkább, mert az adott szerelmi kapcsolat olyan is lehet, hogy „se vele, se nélküle”. 
Ilyen esetben karmikus párkapcsolat áll fenn, vagyis a két ember a múltban már igen emlékezetes vonatkozásban volt együtt, aminek terhét most is cipelik. Természetesen a két horoszkóp ilyen irányú vizsgálatából ez azonnal kiderül. 

 

Lap1