Mire jó a párkapcsolati tanácsadás, miben segíthet az asztrológus?

Párkapcsolati asztrológia
Hol akad meg mindig a társkeresés /párkapcsolat,
miként szeressük egymást hatalmi játszmák nélkül…?
Gyakran úgy látjuk, hogy eddig a probléma önmaga a probléma volt (és kevésbé a helyzet). Az elemzést követő tanácsadás végén megértjük azt, hogy az volt a probléma, ahogyan álltunk ahhoz a problémához. A karma nem büntetés, hanem tanítás: Oldjuk meg most a problémáinkat, máskülönben később újra szenvedni fogunk miattuk, amikor megint helytelenül állunk ugyanahhoz a dologhoz.
 
Miután elkészül az Ön személyes asztrológiai elemzése, az asztrológus megmutatja, milyen társulási hajlandóság lakozik Önben, és jelenlegi, vagy leendő párjában. A két (néha három) ember tulajdonságait vetjük össze kifejezetten a jövendő, vagy már fennálló, netán az elmúlt kapcsolat lehetőségeinek tisztázása érdekében. 
Könnyű partnerünket a kezdetek kezdetén tökéletesnek látni, gondoljunk arra, hogy később sem vele van bajunk…
Párkapcsolat 
 
A párkapcsolati tanácsadás során egy férfi és egy nő asztrológiai párkapcsolati elemzés révén meg lehet állapítani kettejük viszonyát (néha akár egy harmadik fél esetén is), hogy mik az alappillérei kapcsolatuknak, miben tudják egymást segíteni, inspirálni és távlatilag mire lehet számítani a tartósságot illetően. Egyben megtudható nézeteltéréseik oka és feloldási lehetősége is.
 
Pár-kapcsolati tanácsadás alá sorolunk még minden olyan egyéb emberi kapcsolat elemzését is, amely két vagy több ember között jön létre. Így nem csak szerelmi párkapcsolat elemzését kérheti, hanem minden olyan emberrel (kollegával, rokonnal, szomszéddal, szülőkkel, nagyszülőkkel, főnökkel, tanítóval, baráttal, ellenféllel, munkatárssal…) való kapcsolatának felderítését is, akivel gondja, problémája van, vagy aki segíti Önt, akitől sokat tanult, esetleg meghatározó személyiségként működött/ működik életében.
 
Amennyiben szeretne jelentkezni egy párkapcsolati tanácsadásra, szükséges kitölteni egy részletes űrlapot, ez alapján fogja elvégezni az asztrológus az elemzést, ezután a tanácsadás alkalmával meg fogja ismerni azokat a rejtett összefüggéseket, amik a dolgok háttérben állnak.