Elemezni fogjuk mik azok a feladatok amiket el kell(ene) végeznie.

 
képlet"Nomen est omen." A latin mondás szerint nevünkben a sorsunk. Önmagunkban és a csillagokban kereshetjük a sorsunkat. De nemcsak a nevünkben, hanem a születési számainkban is. 
 
A személyes életút elemzés a születési képlet alapján készül, és tartalmazza az egyén életcélját, életfeladát, karmikus sebeit, képességeit, rejtett tehetségeit, hibáit, nehézségeit az életben. 
 
Mit és miért kell megélni ebben az életben, mi az, amit ha nem végzünk el könnyebben jelennek meg a betegségek, mint figyelmeztető jelek, amik változtatásra késztetnek.
 
Karmikus feladatok
 
Bárhol, bármikor, bárkivel megfordulhat a világ.
Az elemzés által világossá válnak a megoldási alternatívák, illetve hogy hogyan érdemes átalakítani az életterületeinket ahhoz, hogy növeljük sikereinket, boldogabb párkapcsolatban éljünk, valamint milyen képességek szunnyadnak bennünk.
 
A személyes életút elemzés által világossá válik, hogy sorsunk irányítható, hatékonyabbá tudjuk tenni a navigációt, többé nem hibáztatjuk a tengert kudarcainkért. Rájövünk: mi vagyunk életünk kapitánya. 
 
Az asztrológia analógiában gondolkodik. Az embernek minden fényszöget, és archetipust élnie kell, amit betervezett, de nem mindegy, hogy az analógiák közül melyeket éli. A személyes beszélgetés alatt derül ki, hogy ki melyik analógiát éli. Az asztrológus feladata a negatív analógiák helyett pozitívokat felajánlani.