Üdvözöllek!

Tóth Brigitta asztrologus

Kislánykoromban szembesültem a halállal. A dédnagymamám születésnapján jöttem világra, így mindenki egy elhunyt családtaggal kötötte össze a létezésemet. Aztán 3 évesen nagymamám szembesített azzal, hogy egyszer ő is meg fog halni. A fekete-fehér tényektől annyira összetörtem, hogy már gyerekként azon gondolkodtam, mi történik velünk a születésünk előtt és a halálunk után. Érdekelt a szellemvilág, foglalkoztatott, hogy mi van a Földön túl, kutattam különleges kövek után, melyeknek akkor még csak játékból "varázserőt" tulajdonítottam.

Amikor beléptem a tinédzserkorba, egyre több ezoterikus témájú könyvet olvastam és az általános lázadás helyett, én igyekeztem tudatosan közelebb kerülni önmagamhoz. Ennek eredménye az lett, hogy már 23 évesen életem ösztönös célja felé indultam: Spanyolországba költöztem. Egy asztrológiai konzultáción kiderült: valószínűleg spanyol múltam van, ezért kívánta testem-lelkem a mediterrán földet.

Miután elértem a célt, nem találtam a helyem a világban. Úgy éreztem, vége az életemnek. Amikor a legmélyebb gödörben voltam emiatt, egy ismerősöm ránézett a születési képletemre és azt kérdezte: "Brigitta, téged nem érdekel az asztrológia?" Fogalmam sem volt, mire akar kilyukadni. De miután beleástam magam a horoszkópok világába, nem bírtam leállni, és éreztem, hogy ez az én feladatom. Lelkesedésemet látva a férjem befizetett a Karma Asztrológia tanfolyamra, mellyel életem legszebb időszaka köszöntött rám. Azóta több kurzust is elvégeztem, köztük Tarot kártyavetést és számmisztikát.

Ha még te sem találod az utad, ha nem tudod, mi az életfeladatod vagy hogy mivel tehetnéd teljesebbé az életedet, vagy csak szeretnéd megismerni önmagad, fordulj hozzám bizalommal! Keressük meg együtt, ki vagy és miért érkeztél a Földre. :)


Szakképesítések: Karma Asztrológus, Tarot kártyavető, Numerológus, Logisztikus

Skype: brigidatoth89   +34 727 783 480

Bejelentkezés az alábbi űrlapon keresztül:

Kapcsolatfelvétel - Tóth Brigitta

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket.